Personvern

Kirken for alle er forpliktet til å beskytte ditt privatliv og å utvikle teknologi som gir deg den beste og sikreste online opplevelsen. Denne erklæringen om personvern gjelder nettstedet Kirken for alle og regulerer datainnsamling og bruk. Ved å bruke nettstedet Kirken for alle, godtar du de retningslinjer som er beskrevet i denne erklæringen.

Innsamling av din personlige informasjon

Kirken for alle samler inn personlig identifiserende informasjon, som din e-postadresse, navn, hjemme- eller jobbadresse eller telefonnummer. Kirken for alle samler også inn anonym demografisk informasjon, som ikke er unik for deg, slik som postnummer, alder, kjønn, preferanser, interesser og favoritter.

Informasjon vedrørende din datamaskins hardware og programvare blir automatisk innsamlet av Kirken for alle. Denne informasjonen kan inkludere: din IP-adresse, nettlesertype, domenenavn, tilgangstider og henvisende nettstedsadresser. Denne informasjonen blir brukt av Kirken for alle til drift av denne tjenesten, for å opprettholde kvalitet og for å kunne levere generelle statistikker vedrørende bruk av Kirken for alle nettstedet.

Vær oppmerksom på at hvis du direkte avslører personlig identifiserende informasjon eller sensitive data gjennom Kirken for alle offentlige kommunikasjonsforum, kan denne informasjonen bli innsamlet og brukt av andre. Merk: Kirken for alle leser ingen av din private online kommunikasjon.

Kirken for alle oppfordrer deg til å gjennomlese personvernerklæringen til nettstedene du velger å linke til fra Kirken for alle slik at du kan forstå hvordan disse nettstedene samler inn, bruker og deler din informasjon. Kirken for alle er ikke ansvarlig for personvernerklæringer eller annet innhold på nettsteder utenfor Kirken for alle og Kirken for alle familiens nettsteder.

Bruk av din personlige informasjon

Kirken for alle samler inn og bruker dine personopplysninger til å drive Kirken for alle nettsiden og levere tjenestene du har bedt om. Kirken for alle anvender også din personlig identifiserende informasjon for å kunne informere Deg om andre produkter og tjenester tilgjengelige via Kirken for alle og dets partnere. Kirken for alle kan også kontakte deg via avstemninger for å kunne foreta målinger vedrørende din mening og personlige holdning til gjeldende tjenester eller potensielle nye tjenester som kan bli tilbudt.

Under ingen omstendigheter vil Kirken for alle selge, leie ut eller lease sin kundeliste til tredjepart. Kirken for alle kan, fra tid til annen, kontakte deg på vegne av eksterne forretningspartnere om et bestemt tilbud som kan være av interesse for deg. I disse tilfellene blir ikke din unike personlig identifiserbare informasjon (e-post, navn, adresse, telefonnummer) overført til tredjeparten. I tillegg kan Kirken for alle dele data med troverdige partnere for å hjelpe oss med å utføre statistisk analyse, sende deg e-post eller postbrev, yte kundesupport, eller arrangere utkjøringer. Alle slike tredjeparter har forbud mot å bruke dine personlige opplysninger bortsett fra å levere disse tjenestene til Kirken for alle, og de er pålagt å opprettholde konfidensialiteten til din informasjon.

Kirken for alle offentliggjør ikke sensitive personlige opplysninger som rase, religion eller politiske overbevisninger uten ditt uttrykkelige samtykke.

Kirken for alle registrerer nettstedene og sidene våre kunder besøker innenfor Kirken for alle, for å kunne fastslå hvilke Kirken for alle tjenester som er mest populære. Denne informasjonen blir brukt til å avlevere særlig tilpasset annonsering til kunder hvis adferd indikerer at de er interessert i et bestemt emneområde.

Nettstedene Kirken for alle vil avsløre din personlige informasjon, uten varsel, bare hvis det er påkrevd i henhold til loven eller i god tro at en slik handling er nødvendig for å: (a) overholde lovens påbud. eller overholde rettslige prosesser servert på Kirken for alle eller nettstedet; (b) beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til Kirken for alle; og, (c) handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til brukere på Kirken for alle, eller offentligheten.

Bruk av informasjonskapsler

Kirken for alle bruker “informasjonskapsler” for å hjelpe deg med å personliggjøre din online opplevelse. En informasjonskapsel er en tekstfil som plasseres på harddisken din av en websideserver. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler er unikt tilordnet deg, og kan kun leses av en webserver i domenet som utstedte informasjonskapselen til deg.

Et av hovedformålene med informasjonskapsler er å tilby en bekvemmelighetsfunksjon for å spare tid. Formålet med en informasjonskapsel er å fortelle webserveren at du har returnert til en bestemt side. For eksempel, hvis du personliggjør Kirken for alle-sider, eller registrerer deg hos Kirken for alle nettstedet eller tjenester, hjelper en cookie Kirken for alle med å huske informasjonen din for tilbakevendende besøk . Dette forenkler prosessen med å registrere din personlige informasjon, for eksempel faktureringsadresser, leveringsadresser og så videre. Når du går tilbake til samme Kirken for alle-nettstedet, kan informasjonen du tidligere har oppgitt, hentes, slik at du enkelt kan bruke Kirken for alle-funksjonene som du har tilpasset.

Du har muligheten til å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å avvise informasjonskapsler, kan du bli forhindret i å fullt ut utnytte de interaktive funksjonene på Kirken for alle tjenester eller på andre nettsteder du besøker.

Sikkerheten til din personlige informasjon

Kirken for alle sikrer dine personlige opplysninger fra uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. Kirken for alle sikrer de personlig identifiserende opplysninger som du forsyner med datamaskinens servere i et kontrollert, sikkert miljø, beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller utlevering. Når personlig informasjon (som et kredittkortnummer) overføres til andre nettsteder, er den beskyttet ved bruk av kryptering, slik som Secure Socket Layer (SSL)-protokollen.

Endringer i denne erklæringen

Kirken for alle vil ved behov oppdatere denne erklæringen om personlige opplysninger i henhold til kunders tilbakemeldinger og ønsker. Kirken for alle råder deg til periodisk å gjennomlese denne erklæringen for å være informert om hvordan Kirken for alle beskytter din informasjon.

Kontaktinformasjon

Kirken for alle mottar gjerne dine kommentarer vedrørende denne erklæringen om personvern. Hvis du mener at Kirken for alle ikke har levd opp til denne erklæringen, kontakt da vennligst Kirken for alle via post@kirkenforalle.no. Vi vil bruke kommersielt rimelige anstrengelser for å raskt finne og rette opp problemet.